Lycksele bostäder väljer INSIKT

2022-dec-09 14:44:51 Moa Forsberg

Lycksele Bostäder väljer INSIKT som analys och budget verktyg. INSIKT är ett komplett system som effektiviserar företags verksamhetsstyrning. Med INSIKT som är ett mycket användarvänligt och webbaserat gränssnitt får Lycksele Bostäder marknadens mest användarvänliga beslutsstöd. De kommer planera och följa upp verksamheten genom de samverkande modulerna INSIKT Planering och INSIKT Analys.

I INSIKT Planering hanteras budget och prognoser. Gränssnittet möjliggör att ett stort antal budgetläggare kan involveras och där planeringsarbetet underlättas genom en rad smarta funktioner. Systemet uppmuntrar även till direkt dialog mellan användare, vilket förenklar budgetarbetet och ökar dess kvalitet.

Tack vare samverkan mellan modulerna kommer Lycksele Bostäder med hjälp av INSIKT Analys följa upp verksamheten. Här kan medarbetare själva skapa analyser och rapporter och följa data ned till transaktioner. Genom systemets tillgänglighet och användarvänlighet kommer data bli beslut och rätt information att vara tillgänglig hela tiden.

”Eftersom vi har INSIKT Hyra och INSIKT Komponent sedan tidigare och är jättenöjda med samarbetet med twoday föll sig valet naturligt när vi ville byta system för budget och ekonomiskuppföljning”
//Peter Lindholm, VD

Lycksele Bostäder  
Lycksele Bostäder, LYBO, har fastigheter i både Lycksele centralort och Örträsk. De äger och förvaltar ca 1330 lägenheter med hyresrätt och 120 lokaler. Verksamheten består av produktion, uthyrning och förvaltning av bostäder och lokaler. Årsomsättningen är för närvarande 81 miljoner kronor. LYBO tillämpar hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll, vilket innebär att hyresgästen själv kan påverka sina underhållskostnader i den egna lägenheten. Vidare arbetar de aktivt med hyresgästinflytande och miljö-frågor.

För mer information: www.lyckselebostader.se

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!